i am a picture of myself..always somewhere outside aura...and like reflections in the mirror,it shines no more!

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΕΠΕΙΓΟΝ


Ξέρω ότι είναι πολλοί οι άστεγοι και μακάρι να μπορούσε να γίνει κάτι για όλους,αλλά προσφατα έπεσε στο ψάξιμό μου το παρακάτω...διαβάστε το και βοηθείστε! (παραθέτω και Link https://www.facebook.com/photo.php?fbid=201255723328957&set=a.170024319785431.34763.100003335921205&type=1&theater)


"Αγαπητοι Φίλοι ,
η φωτογραφία αυτή έχει τήν ιστορία ενός απλου Ανθρώπου που χρειάζεται τήν βοήθεια μας.
Η ιστορία εξελισσεται στήν Θεσσαλονίκη καί αφορά ένα νεαρό μέ αρκετά κοινωνικά,οικονομικά,βιολογικά και ψυχολογικά προβλήματα.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ αυτός δέν έχει οικογενεια (η μητερα του βρίσκεται σε ψυχιατρική δομή) , και εργαζόταν σε μικροθελήματα ετσι ώστε να ζεί χωρίς τήν εξαθλίωση.
Εδω και δέκα ημέρες είναι πλέον καί αστεγος,αφου η εξωση ηταν η επόμενη "γροθιά"για αυτόν.

Μαζευοντας λίγες οικονομίες τίς έδωσε στήν ιδιοκτητρια με σκοπο να παραμείνει λίγο στην οικία.
Αυτή αφου έσβησε τό χρέος προχωρησε στην έξωση αφήνοντας τόν νεαρό να κοιμάτε στόν διαδρομο τής οικοδομής έξω απο την πορτα τού τέως διαμερίσματός του.
Εκεί τον συνάντησε κάποιος Ανθρωπος Ψυχής που φρόντισε για κάποια κουβέρτα (το μωσαικό το 2012 πονάει αρκετα...) και για το συσσιτιο της εκκλησιας.
Ο νεαρός που είναι ηδη με συμπτώματα ασητίας,πού έχει αναγκη ιατροφαρμακευτικης φροντιδας, που σιγουρα χρειάζεται ψυχικης (ψυχιατρικής)στηριξης, έχει συνεχώς στην αγκαλιά του ,το μοναδικο ζωντανο που δεν τον εγκατέλειψε , το σκυλάκι του και ένα παπαγαλάκι τα οποία ταιζει με οτι μπορεί !!!

Αν και ειναι δυσκολες εποχες ενημερώσαμε οσους μπορούσαμε. Δέν είμαστε σίγουροι για την βοηθεια των (τρέχουν στους πολιτικούς-ισως αυριο στις 4μμ αναφερθει το τν 100).
Ο χρόνος πιέζει για την ψυχή,το σωμα (ισως και την ζωη) του νεαρου αυτου.
Ετσι όποιος μπορεί να βοηθήσει κατα πρωτον με χώρο για στέγαση η εργασία (οτιδήποτε ειναι αυτά) και κατα δευτερο με υπηρεσιες , ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ να τό πράξει ενημερώνοντας μας με προσωπικό μηνυμα.

Θά χαρουμε να βρούμε έστω και ένα, ωστε να προλάβουμε όλα τα παραπάνω.
(τό παρών θα δημοσιευτεί και άλλες φορές , μπορείτε εαν θέλετε να το κοινοποιησετε)."
"Συνάνθρωποι και Φίλοι ,
αυτή ειναι η εικόνα που αντικρύσαμε , όταν ο Ανθρωπος τούτος βρέθηκε στην έξωση από την ίδια την ζωή...
Το επίσης καχεκτικό ζωντανό του δέν τον εγκατέλειψε , ενώ στό αγαπημενο του παπαγαλάκι έδειχνε την αγαπη που από παιδί στερήθηκε.

Οι προσπάθειες για να αποφύγει τα χειρότερα σε σωμα και ψυχή συνεχίζονται και ειμαστε πλέον σίγουροι πώς (όπως πάντα) θα γίνετε ασπίδα σέ αυτόν τόν τόσο ταλαιπωρημένο Ανθρωπο !!

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΕΡΑΦΙΜΙΔΗΣ
Εθνική Τράπεζα
216/351926-08
(Ας πάψει να κοιτα το φτερούγισμα μόνο στό κλουβι του φίλου του) "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου