i am a picture of myself..always somewhere outside aura...and like reflections in the mirror,it shines no more!

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

once again...humanity fails!

Λοιποοοόν,είναι μία κατηγορία ανθρώπων,την οποία συνάντησα πριν μερικά χρόνια(όταν ήμασταν ακόμη στην εφηβεία και τα μυαλά μας ήταν λίγο περίεργα)και δυστυχώς διαπίστωσα ότι ακόμη και στην ηλικία που είμαι τώρα δεν εκλείπει...Αναφέρομαι στους ανθρώπους που ξαφνικά αλλάζουν συμπεριφορά και ενώ εσύ ψάχνεις να βρεις γιατί συνέβη αυτό,δεν καταλήγεις πουθενά!Τους ρωτάς "είσαι καλά?έχει γίνει κάτι?έχεις κάποιο πρόβλημα μαζί μου?" και η απάντηση τους πάντα είναι(αν σου μιλάνε ακόμη βέβαια,γιατί μου έχει τύχει και να μη μου μιλάνε στο άκυρο) πως όλα είναι καλά και πως δεν τρέχει τίποτα...Άντε σπάσε τώρα το κεφάλι σου να δεις τι σκατά συμβαίνει...Και άντε αν αυτό συμβαίνει για 1-2 μέρες,έστω μία βδομάδα,λες πάει στο διάολο,θα έχει κάτι που δε θέλει να το συζητήσει...Αλλά όταν αυτή η "ανώριμη" συμπεριφορά συνεχίζεται επί μήνες,ε κάποια στιγμή τα νεύρα σου αρχίζουν να τσιτώνουν!
Κατά την άποψή μου αυτό που θα έπρεπε να κάνουν είναι ή να σου πουν"ξέρεις κάτι?έχω όντως ένα θέμα,αλλά δε μπορώ να το συζητήσω" οπότε τουλάχιστον βλέπεις ότι δε σε κοροϊδεύουν και στη μάπα σου, ή αν έχουν κάποιο πρόβλημα μαζί σου να σου πουν"το και το συμβαίνει...έκανες αυτή τη βλακεία και με ενόχλησε" ώστε να επανορθώσεις κ εσύ και να μην επαναλάβεις κάτι που ενοχλεί τους άλλους ή "ξαφνικά δε σε συμπαθώ...Ξεκουβάλα!"...Τότε όλα τζιτζί!Ξέρεις τι γίνεται,ξέρεις τι πρέπει να κάνεις και δε σπας το κεφάλι σου και επίσης ξέρεις ότι ο άλλος είναι ειλικρινής μαζί σου!
Αλλιώς,επειδή και η υπομονή έχει και τα όριά της,κάποια στιγμή θα κουραστώ κ εγώ κ ο οποιοσδήποτε να ρωτάμε τι γίνεται ή να περιμένουμε τη "νορμάλ" συμπεριφορά και άντε γεια...

4 σχόλια:

  1. Μην νευριάζεις. Αν ο άλλος έχει πρόβλημα,άσε να στο πει ο ίδιος. Ρώτα μια φορά εσύ και θα έρθει όταν αυτός θέλει να σου πει τι πρόβλημα υπάρχει. Αν δεν έρθει,μη χολοσκάς.
    Καλά να περνάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα πράγμα νομίζω χρειάζεται να έχεις στο μυαλό σου! Είναι δικό τους πρόβλημα, μην το κάνεις δικό σου. Απογοητεύεσαι πιθανότατα επειδή περιμένεις διαφορετική αντιμετώπιση από αυτή που λαμβάνεις, αν δεν περίμενες τίποτα δε θα ήταν εφικτό να απογοητευτείς! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. naiii,nomizw pali exeis dikio...alla den perimenw kati trelo!perimenw na sunexisoun th sumperifora pou eixan,afou den egine kati...

    ΑπάντησηΔιαγραφή