i am a picture of myself..always somewhere outside aura...and like reflections in the mirror,it shines no more!

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

wishes


θέλω να φύγω από Ελλάδα
θέλω να μπω σε μια μπάντα
θέλω να γίνω ξαφνικά φινλανδή
θέλω να μακρύνουν τα μαλλιά μου
θέλω να γίνω φυσική κοκκινομάλλα
θέλω να πάρω μηχανή
θέλω να τρώω ό,τι γλυκό θέλω χωρίς επιπτώσεις
θέλω να πηγαίνω βόλτες στη φύση
θέλω να μην έχω άγχος
θέλω να θυμάμαι μόνο τα ωραία
θέλω να κάνω κ άλλες τρύπες
θέλω να περνάω καλα
θέλω να βοηθάω τον κόσμο
θέλω να μην αγχώνομαι
θέλω να πηγαίνω σε όλα τα lives που θέλω
θέλω να ταξιδεψω
θέλω να γνωρίζω "αληθινούς" ανθρώπους
θέλω οι σχέσεις μου με τα άτομα που αγαπάω να γίνονται όλο και καλύτερες
θέλω να μη χάσω ποτέ αυτά τα άτομα
θέλω αυτά τα άτομα να είναι πάντα καλά
θέλω να μπορώ να κάνω τα δάκρυα των άλλων χαμόγελα
θέλω να χαίρομαι τη στιγμή χωρίς να φοβάμαι ότι θα ακολουθήσει κάτι κακό
θέλω να χιονίζει όλο το χρόνο
θέλω να πλένονται τα πιάτα μόνα τους
θέλω να μη χρειάζεται να πήζω στο διάβασμα
θέλω να σταματήσω να έχω προβλήματα
θέλω να καταργηθεί το facebook

οκ...μπορεί να ξέρω ότι δε θα γίνουν ποτέ όλα αυτά,αλλά εγώ τα θέλω,καθώς επίσης και άλλα πολλά

20 σχόλια:

  1. θελεις να μην εχεις αγχος ΚΑΙ να μην αγχωνεσαι? πολλα ζητας... :Ρ Μπαι δε γουει στο τελευταιο συμφωνω κ γω! Anti-facebook group!
    Με γεια το μπλογκ καλη αρχη κ καλη συνεχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AxaxAXxAxax ναι σωστό αυτό με το άγχος... :Ρ φαντάσου, από το άγχος της το έγραψε 2 φορές! :Ρ :Ρ

    ρε παιδιά έλεος με αυτό το facebook, για κάποιους είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο (όπως είναι και σε μένα) άλλο τώρα που άλλοι το έχουν παραχέσει....
    Ένα μέσο δεν είναι ποτέ κακό, η χρήση του είναι!

    Ωραία τα θέλω σου! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καταραμένο αγχος παιδιά μου...τι περιμένετε!:p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω νομιζω οτι εισαι απλα ανωριμη και οτι εχεις προβλημα με τον ευατο σου.

    Τι θα πει θελω να γινω φυσικη κοκκινομαλλα?
    -Το φυσικο σου χρωμα ειναι αυτο που σου ταιριαζει καλυτερα.

    Θελω να γινω ξαφνικα φινλανδη
    -Τι θα αλλαζε δηλαδη αν ησουνα φινλανδη?Περα απτο προφανες οτι θα ζουσες εκει


    Και δεν τα λεω με κακεντρεχια αυτα,απλα μου φανταζεις σαν ενα 13χρονο κοριτσακι που εγινε γκοθακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. katarxas den eimai kan gko8aki...den akouw gothic!kai epipleon h kathgoria se petiptwsh pou den to eides leei"wishes" pou paei na pei euxes...opote lew apla ti 8a h8ela!exw kollhma me th finlandia kai 8a h8ela na eimai finlandh...aplo einai!kai 8a h8ela na eimai kai fusikh kokkinomalla!epi8umia einai k auto...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε ανώνυμε εμένα μου φαντάζεις εσύ λίγο ανώριμος, και κάποιος σπασίκλας που έχει πρόβλημα με τα γκοθάκια... σόρρυ κιόλας δλδ...

    Άμα δεν σου αρέσει ένα ποστ μπορείς απλά να μην κάνεις σχόλιο ή τουλάχιστον να είσαι πιο ευγενικός.
    Τι σε πειράζει δλδ εσένα αν ο άλλος ΘΕΛΕΙ απλά να είναι ή να έχει κάτι?
    Και γω θα ΗΘΕΛΑ να ήμουν πιο λεπτή... δλδ τι σημαίνει αυτό πως έχω πρόβλημα με τον ευατό μου? ή πως είμαι ανώριμη? ε, ντάξει δεν είμαι λεπτή,θέλω να είμαι, αλλά δεν θα κάτσω να πεθάνω κιόλας.... κατάλαβες?

    Ίσως δεν κατάλαβες καλά το κλίμα και τον λόγο ύπαρξης αυτού του ποστ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα απαντησω και στις 2 τοποθετησεις που εγιναν.

    ---Vampiri

    Το να ευχεσαι(μιας και μου επισημανες οτι το αρθρο ειναι "wishes")να εισαι φινλανδη μου ακουγεται ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ βλακωδες οπως αν ελεγες οτι ευχεσαι να εισαι γερμανιδα.
    Δηλαδη αν ειχες διαφορετικη εθνικοτητα πχ φινλανδικη γιατι περι αυτης μιλησες,ποια θα ητανε η ουσιαστικη διαφορα με το να εισαι ελληνιδα η γαλλιδα?Και μην μου απαντησεις με τις πλεον αηδιαστικα τετριμμενες ατακες

    "Θα ημουνα πολιτισμενη,θα ειχα επιπεδο ζωης,θα ημουνα πιο κοντα στην φυση"κτλ κτλ γιατι τις θεωρω τις πιο ευκολες απαντησεις που μπορεις να δωσεις


    ----Jasmine

    Αγαπητη μου νεαρα,αν δεν μου αρεσει ενα αρθρο η ενα γραπτο εστω,ΦΥΣΙΚΑ και θα κανω σχολιο απο την στιγμη που εχω ενστασεις και αυτο λεγεται ΚΡΙΤΙΚΗ που καλα θα κανεις να την συνηθισεις.

    Επειτα ειπες πως θα πρεπε να ειμαι πιο ευγενικος και εγω σε προκαλω να μου πεις που ημουνα αγενης διοτι στην τοποθετηση μου ειμαι καθαρα ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ και ΕΙΡΩΝΙΚΟΣ αλλα σε καμια περιπτωση δεν εντοπιζω ΙΧΝΟΣ αγενειας

    τωρα αν ειμαι σπασικλας και ανωριμος δεν μπορεις να το κρινεις καθως δεν με γνωριζεις για να κρινεις την προσωπικοτητα μου.
    Φυσικα οσο για τον λογο υπαρξης και το κλιμα αυτου του ποστ το βρισκω καθαρα εφηβικο που ταιριαζει σε εντυπα του τυπου Σουπερ Κατερινα

    ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμε,
    πολύ καλή η προσπάθειά σου αλλά υπάρχουν ακόμη κάποια λάθη σε αυτά που λες.
    Πρώτα απ΄ όλα μην βιάζεσαι να χαρακτηρίσεις κάτι ως «βλακώδες» από την στιγμή που δεν έχεις ερμηνεύσει σωστά το κείμενο. Εφόσον και συ δεν γνωρίζεις ένα άτομο παρά μόνο μέσα από ένα μπλογκ δεν μπορείς να το κρίνεις λες και κάνεις κριτική σε πολιτική εφημερίδα καθώς δεν ξέρεις το ίδιο το άτομο, πως διαμορφώθηκε η προσωπικότητά του και το λογο για τον οποίο έγραψε όσα έγραψε!
    Και μία ερώτηση: εσύ ό,τι διαβάζεις στο ίντερνετ και διαφωνείς (που άντε, πάει στο διάλο) αλλά και δεν σου ΑΡΕΣΕΙ πας και του γράφεις την κριτική σου από κάτω? Καλά, μιλάμε σε φαντάζομαι να ψάχνεις απεγνωσμένα όλα τα μπλογκς και να διαβάζεις άπειρη σαβούρα καθημερινά μόνο και μόνο για να κάνεις την ψευτο-"κριτική" σου μέσα στον ασφαλή ιντερνετικό κόσμο σου...
    Καλό θα ήταν να κάνεις και λίγο ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ.

    Έπειτα, κατάλαβε επιτέλους πως αυτό είναι ένα ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ μπλογκ και άμα δεν σου αρέσει δεν χρειάζεται να "ΚΡΙΝΕΙΣ" αλλά να αρκεστείς στο να ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ Ε Υ Γ Ε Ν Ι Κ Α.
    "μου φανταζεις σαν ενα 13χρονο κοριτσακι που εγινε γκοθακι ", "Εγω νομιζω οτι εισαι απλα ανωριμη και οτι εχεις προβλημα με τον ευατο σου"

    Από τη στιγμή που δημοσιεύτεται κάτι στο ίντερνετ, φυσικά και είναι σεβαστό το δικαίωμα σου να εκφέρεις μια αντίθετη άποψη ή να προσπαθείς να πείσεις κάποιον για το αντίθετο, αλλά η ειρωνεία και η ύβρις σε τέτοιο επίπεδο, προς ένα άτομο που δεν γνωρίζουμε είναι αγένεια.

    Θα επιμείνω στην αποψή μου περί ανωριμότητάς σου. Και ευχαριστώ που μου το επιβεβαιώνεις για μία ακόμη φορά με τα λεγόμενά σου! Άμα θες να κάνεις κριτική πάνε σε κανά πολιτικό περιοδικό. Και ναι, είναι πολύ ανώριμο και ελλεινό να ικανοποιείς τον εγωισμό σου και οποιαδήποτε άλλη ψυχολογική ασθένεια σε περιτριγυρίζει κάνοντρας "κριτική" σε ένα προσωπικό μπλογκ με τέτοιο τρόπο, και μάλιστα κάτω από τη μάσκα του "Ανώνυμου".
    Αν θες να ξέρεις κύριε Ανώνυμε, η κριτική γίνεται ΕΠΩΝΥΜΑ. Αυτό που εσύ κάνεις είναι απλά μια φτηνή, προκλητική, αγενής (και σε προσωπικό επίπεδο) και δειλή (δεδομένου της ανωνυμίας σου) έκθεση απόψεων στο νετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. έλεος δημοσίευσα την ίδια ανάρτηση 4 φορές!! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στα περι δειλιας και λοιπες καθαρα λεκτικες φρασεις που πιστευεις οτι μπορει να με θιξουνε δεν θα απαντησω καν.

    Επισης ειπες το μπλογκ ειναι προσωπικο...απο την στιγμη που ο καθενας μπορει να πεσει επιτηδευμενα η τυχαια στο μπλογκ ΔΕΝ ειναι προσωπικο.

    Επειτα το αν θα κριτικαρω κατι ειναι κατι που αφορα εμενα καθαρα δεν δεχομαι ουτε ΜΙΑ υποδειξη για αυτο.Τωρα αν εσυ φανταζεσαι εμενα να καθομαι να διαβαζω οπως λες απειρη σαβουρα και τα συναφη,πραγματικα μου ειναι ΑΔΙΑΦΟΡΟ.

    Μετα το αλλο...ΑΝ η κριτικη μου θιγει καποιον η καποια δεν σημαινει πως διαπραττω ΥΒΡΙ οπως θελεις να λες.Ξερεις καταρχην τι θα πει υβρις?Αμφιβαλλω ΠΑΡΑ πολυ.

    Μετα λες κατι εντελως βλακωδες και ανουσιο
    "Άμα θες να κάνεις κριτική πάνε σε κανά πολιτικό περιοδικό."

    Δεν καταλαβα δηλαδη η κριτικη εκει περιοριζεται?Μαλλον μπερδευεσαι

    Οσο για το θεμα της ανωνυμιας μου και για το αν η κριτικη γινεται επωνυμα διαφωνω απολυτα.Τωρα αν εσυ προσπαθεις να επιβεβαιωσεις τα λεγομενα σου μεσα απτην δικη μου ανωνυμια,τοτε δεν εχω εγω το προβλημα αλλα ΕΣΥ.

    Και αν ειναι φθηνη,προκλητικη και αγενης η κριτικη μου τοτε μαλλον εχουμε πολυ διαφορετικη αντιληψη.Αυτα και για σημερα αγαπητη νεαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. axXAxAxAxaxaxa αν σου είναι αδιάφορα όλα αυτά όπως λες τότε γιατί κάνεις τον κόπο να ξαναγυρνάς σε αυτό το μπλοκγ και να απαντάς κιόλας??

    -Ναι, ίσως η ύβρις με την έννοια της βρισιάς να μην ήταν η σωστή λέξη αφού δεν βρίζεις, αλλά είσαι πολύ εριστικός και ο τρόπος που γράφεις κάνει τις λέξεις να παίρνουν αρνητικη έννοια. Κατάλαβε το, και προσπάθησε να βελτιώσεις τον εαυτό σου σε παρακαλώ πάρα πολύ και σεβάσου το μπλογκ.

    -Προσωπικό είναι το μπλογκ εκείνο που δεν έχει πολιτισμικό, αθλιτικό, πολιτικό, μουσικό κλπ χαρακτήρα αλλά παραθέτει προσωπικές απόψεις, βιώματα και σκέψεις. Μπορεί να είναι ανοιχτό σε όλους αλλά έχει προσωπικό χαρακτήρα. Είναι γραμμένο με ανεπίσημο τρόπο.
    Σε τέτοια μπλογκ καταλαβαίνουμε πως έχουμε να κάνουμε με πρόσωπα όχι άτομα, και προσαρμόζουμε την συμπεριφορά μας. Οι περισσότεροι άνθρωποι το καταλαβαίνουν αυτό. Εσύ ΤΙ δεν καταλαβαίνεις?

    -...άρα δεν υφίσταται σοβαρή "κριτική" σε τέτοια κείμενα και γι αυτό την λέω φτηνή.
    Τώρα εάν εσύ θες να αποκαλείς κριτική αυτό για να δώσεις νόημα σε αυτό που κάνεις τότε νομίζω πως απλά κοροϊδεύεις τον εαυτό σου.

    -Και όχι κύριε ανώνυμε, μάλλον το πρόβλημα το έχεις εσύ και γι΄αυτό κρύβεσαι πίσω από τη μάσκα σου φοβούμενος ότι σε ξέρουμε. Είμαι σίγουρη πως γνωρίζεις άτομα από αυτό το μπλογκ και γι' αυτό κάθεσαι και ασχολείσαι με τέτοιο παιδιάστικο τρόπο, αλλιώς δεν θα έκανες καν τον κόπο να σχολιάσεις...
    Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχεις...

    -Και τέλος, συμφωνώ. Έχουμε τελείως διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων και λυπάμαι που υπάρχουν άτομα σαν κι εσένα να πιάνουν χώρο στα μπλογκς με ανούσια σχόλια σαν και αυτά που εγώ θα τα έλεγα σπαμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολυ επιθετικη σταση μαλιστα οχι απο την ιδιοκτητρια αλλα απο μια σχολιαστη του συγκεκριμενου μπλογκ

    Γιατι θιγεσαι τοσο πολυ για κατι που δεν αναφεροτανε σε εσενα?Με κανεις να πιστευω οτι εισαιυπερβολικα γρηγορη στο να βγαζεις συμπερασματα ενω εχεις πληρη αγνοια και τελειωνω εδω,δεν εχω ορεξη να απανταω στον υπεροπτισμο σου μιας και εγω οπως εχεις ΚΡΙΝΕΙ το ατομο μου ειμαι

    ανωριμος
    σπασικλακι που λιωνει στα μπλογκ γραφοντας ανουσια πραγματα
    ανικανος να καταλαβω το επιπεδο του συγκεκριμενου μπλογκ
    και εριστικος επειδη εκανα ενα αρθρο που ΕΝΟΧΛΗΣΕ

    αντε βαλε και κανα γκαζακι σπιτι μου να μην ξαναμιλησω ποτε η ελα να με εκτελεσεις μιας και ειναι της μοδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. kala,kai pou ekanes reply,sta misa apo auta pou rwtouse den apantouses kan...kai profanws gia na mhn apantas se auta,mallon den exeis apla ti na ths peis kai oxi giati apaksieis opws les,filtate!opote kala ekanes kai suneidhtopoihses oti den uparxei logos na asxoleisai me kati pou de sou aresei kai den se upoxrewnei kaneis na asxoleisai me auto...xarhka pou ta eipame!^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πες αναλυτικα που δεν απαντησα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. se kapoia fash les pws h jasmine de 8a se krinei mias kai de gnwrizei thn proswpikothta sou...
    kai pio katw sou lew pws apo th stigmh pou k esu de gnwrizeis emena san atomo den mporeis
    oute esu na me krineis apo ena grapto,ektos k an me ksereis kai xrhsimopoieis apla mia maska
    epeidh endexomenws na eisai deilos kai na 8es na milas mono ek tou asfalous...pisw apo th maska ths anwnumias oloi mporoun na krinoun.vgazontas omws th maska ligoi einai ikanoi pou mporoun na krinoun giati tote oxi mono krineis alla kai krinesai...
    opote egw me a)deilous h me b)atoma pou 1)krinoun kakoproaireta sta kala ka8oumena
    mono kai mono gia na poun kati pou DEN stekei"8a 8eles na hsnoun finlandh ara eisai anwrimo gothaki"
    h 2)pou h "kritikh" tous den exei na prosferei kati gia th veltiwsh tou graptou,
    egw den asxoloumai!an loipon vreis to 8arros kai thn eilikrinia na grapseis kati me onoma,tote kalws...sou lew kai pou allou den apanthses!
    kai de sou lew,pws de dexomai tipota arnhtiko gi auta pou grafw h pws de dexomai sxolia apo anwnumous...logiko einai se allous na aresoun kai se allous oxi...an mou leges apla ena"den m aresei" 8a to dexomoun gt einai dikaiwma sou...h an eleges"den einai kalo gt prepei na pros8eseis k auto k auto"(pragma pou den mporeis na peis stis epi8umies mou,giati den ksereis poies einai,alla milaw genika,san kritikh se kapoio keimeno...)gi auto loipon,kritikh den einai na leme o,ti mas katevei,vgazontas sumperasmata pou de stekoun...fusika kai mporoume na grapsoume kati arnhtiko gia ena keimeno(anwnumoi h mh)...to na les,omws,pws eimai anwrimo gothaki epeidh 8a 8ela na hmoun finlandh,einai sa na les pws oloi osoi 8eloun na ginoun ksan8oi einai neonazi,h osoi forane maura
    k exoun makru malli einai metallades k.o.k...auta loipon...

    ΑπάντησηΔιαγραφή